Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Daum: Saygın bir hoca lazım

Düzenleyen:
Daum: Saygın bir hoca lazım

SPOR Haberleri

Fenerbahçe’nin eski hocası, halefi Kocaman’ı küçük düşürücü açıklamalar yaparken, sarı-lacivertlilerin Alex gibi bir isme ihtiyacı olduğunu öne sürdü

Teknik direktörlüğünü yaptığı Romanya Millî Takımı’ndan kovulan Christoph Daum özel bir televizyon kanalına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Romanya’dan ayrıldıktan sonra hakkında söylenen, alkol ve kadın düşkünü iddiaları için ‘iftira’ diyen Alman teknik adam, Fenerbahçe’yle ilgili sorulara gündemi sarsacak cevaplar verdi. Sarı-lacivertlileri son çalıştırdığı dönemde sportif direktör olan ve kendisinin ayrılmasıyla takımın başına geçen Aykut Kocaman için ağır bir yorum yapan Daum, Alex’ten yana saf tuttu! “Fenerbahçe’ye saha içinde ve dışında liderler gerekiyor” diyen Alman hoca “Aykut Kocaman yerine saygın bir teknik direktör gerekiyor. Mesela Alex gibi” sözleriyle dikkat çekti.
> Takımın lideri yok
Fenerbahçe’nin güçlü bir kadrosu olduğunu dile getiren Christoph Daum “Her zaman en iyi oyuncular Fenerbahçe’dedir ama en iyi oyunculara sahip olmak en iyi takıma sahip olmak demek değildir” vurgusunda bulundu. Sarı-lacivertlilerin en büyük sıkıntısının lider olduğunu öne süren Daum “Fenerbahçe’nin lideri yok. Her zaman Aziz Yıldırım lider olamaz. Sahada kabul gören lider lazım. Alex, Ümit Özat gibi” açıklamasıyla da mevcut ekibe göndermede bulundu. Şu anda işsiz olan Daum, Türk Millî Takımı’nda görev almayı düşünüyor musunuz?” sorusuna “Lucescu iyi bir teknik adam. Türk futbolunu da çok iyi biliyor” cevabı verirken, ay-yıldızlı takımın probleminin hoca değil sistem olduğunu belirtti.
> M.Emin Uluç

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...