Erdoğan, Sırbistan’da resmî törenle karşılandı

Düzenleyen:
Erdoğan, Sırbistan’da resmî törenle karşılandı

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere geldiği Belgrad’da Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vuçiç tarafından resmî törenle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna temaslarını tamamladıktan sonra dün akşam saatlerinde Sırbistan’ın başkenti Belgrad’a geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vuçiç tarafından resmî törenle karşılandı. Sırbistan Sarayı’nda gerçekleştirilen törende iki ülke marşları okundu. Törende karşılama kıtasını selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sırbistan heyeti, Sırp Cumhurbaşkanı Vuçiç’e ise Türk heyeti tanıtıldı. Tören’in ardından Erdoğan Sırbistan sarayını gezerek, sarayda bulunan eserleri inceledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Vuçiç ile ikili ve heyetlerarası görüşmeler gerçekleştirecek ve ardından Sırbistan Ulusal Meclis Başkanı Maja Gojkoviç’in onuruna vereceği resmî öğle yemeğine katılacak. Erdoğan, ayrıca Türkiye-Sırbistan İş Forumuna katılacak.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...