Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mülteciler arasında bıçaklı kavga, ölümle son buldu

Düzenleyen:
Mülteciler arasında bıçaklı kavga, ölümle son buldu

YAŞAM Haberleri

İstanbul Başakşehir’de aynı evde yaşayan Afgan uyruklu mülteciler arasında çıkan bıçaklı kavgada bir kişi öldü. Arkadaşını bıçaklayarak öldüren zanlı daha sonra olay yerinden kaçtı.

İstanbul Başakşehir’de yabancı uyruklu 9 kişinin kaldığı evde tuvalet sırası nedeniyle çıktığı belirtilen kavgada 1 kişi öldü. Olay Başakşehir’deki 5 katlıbinanın 5. katında bulunan bir dairede gerçekleşti. Afganistan uyruklu 9 kişinin kaldığı evde tuvalet sırası nedeniyle çıktığı belirtilen tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada 1 kişi bıçaklandı. Boğazından bıçaklanan kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Çevredekilerin bildirmesi üzerine sağlık ve polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından şahsın öldüğünü belirledi. Olaya ilişkin inceleme başlatan polis ekipleri kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.
 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...