Wimbledon'da şampiyon 'Fransız Bartoli'

Wimbledon'da şampiyon 'Fransız Bartoli'

SPOR Haberleri

Wimbledon Tek Kadınlar Finali'nde Fransız Marion Bartoli, Alman Sabine Lisicki'yi 6-1 ve 6-4'lük setlerle 2-0 mağlup ederek şampiyonluğa uzandı.

Wimbledon Tek Kadınlar Finali'ndeFransız raket Marion Bartoli, Alman rakibi Sabine Lisicki'yi 6-1 ve 6-4'lük setlerle 2-0 mağlup ederek şampiyonluğa uzandı. 15 numaralı seri başı Fransız Marion Bartoli, Belçikalı Kirsten Flipkens'i 2-0 yenerek finale yükseldikten sonra şampiyonluğa uzanarak kariyerinde bir ilke imza atmış oldu. Bartoli, 2006 yılından bu yana hem Wimbledon'da, hem de grand slamlerde Amelie Mauresmo'dan sonra şampiyonluk sevinci yaşayan ilk Fransız tenisçi oldu. 23 numaralı seri başı Alman Sabine Lisicki ise 4 numaralı seri başı Polonyalı Agnieszka Radwanska'yı 2-1 yenerek kariyerinde ilk kez grand slam finaline çıkmıştı. Turnuvada bugün tek erkeklerde yarı final maçları yapılacak. Merkez korttaki karşılaşmalar TSİ 15.00'de başlayacak.
1 numaralı seri başı Sırp Novak Djokovic ile 8 numaralı seri başı Arjantinli Juan Martin Del Potro ilk maçta, Polonyalı Jerzy Janowicz ile de 2 numaralı seri başı Britanyalı Andy Murray ikinci maçta finale çıkma mücadelesi verecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...