Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ABD'de kriz büyüyor!

Düzenleyen:
ABD'de kriz büyüyor!

DÜNYA Haberleri

ABD Başkanı Donald Trump, ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'ın kendisine ‘moron' dediği iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu.

ABD Başkanı Donald Trump, ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'ın kendisine "moron" dediği iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu. Trump, "(Tillerson) Eğer dediyse, IQ testlerini karşılaştırmamız gerekecek. Ve size kimin kazanacağını söyleyebilirim" dedi.

İDDİALAR GERÇEKMİŞ GİBİ CEVAP VERDİ

Trump, yaptığı açıklamada, Tillerson'ın kendisi için ‘moron' dediğine dair iddiaların "yalan haber" olduğunu söyledi. Trump yine de bu iddiaların doğru olma ihtimalini de göz önünde bulundurarak, "Eğer bunu yaptıysa, sanırım IQ testlerini karşılaştırmamız gerekecek. Ve size kimin kazanacağını söyleyebilirim" diye konuştu.

Geçen hafta Tillerson, NBC News'te çıkan ve temmuz ayında düzenlenen Pentagon toplantısının ardından Trump için "moron" dediğini iddia eden haberleri yalanlamıştı. Konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Tillerson, Trump'ın "akıllı" olduğunu söylemişti. Trump'ın konuyla ilgili açıklaması ise Tillerson ile Beyaz Saray'daki öğle yemeğinden önce geldi.

"TILLERSON MEMNUN DEĞİL" SÖYLENTİLERİ 

Trump geçen hafta da Tillerson'ın Kuzey Kore'yle müzakere etme çabalarının "zaman kaybı" olduğunu belirtmişti. Bu olayların ardından Twitter'da, Tillerson'ın görevinden memnun olmadığı söylentileri tekrar canlanmıştı. Tillerson ise istifa etme niyetinin olmadığını dile getirmişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...