Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Atatürk büstünü yakan şahıs tutuklandı

Düzenleyen:
Atatürk büstünü yakan şahıs tutuklandı

YAŞAM Haberleri

Adana’da Atatürk büstüne molotof bombası atıp yakmaya çalışan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İddiaya göre, Seyhan ilçesinde 2 Eylül gecesi Gülbahçesi Kız Meslek Teknik Anadolu Lisesi bahçesine giren 2 kişiden biri Atatürk büstüne molotof bombası attı. Zanlı art arda 4-5 kez molotof bombası atıp büstü yakmaya çalıştıktan sonra kaçtı. Bu anlar saniye saniye görüntülendi. Bu durumu gören okul güvenlik görevlisi hemen polise ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri büstü yanmadan söndürdü. Polis ekipleri ise o olayın güvenlik kamerasını inceleyip zanlının 16 yaşındaki H.Ş. olduğunu belirledi.
Polis 5 Ekim Perşembe günü düzenlendiği şafak vakti operasyonunda, Atatürk büstüne molotof bombası atan H.Ş’yi yakalandı. H.Ş adli tıp biriminde sağlık kontrollerini götürüldüğü sırada ‘Özgürlük yakındır’ diye basın mensuplarına gülerek seslenmesi dikkat çekti. H.Ş bugün adliyeye sevk edilirken, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...