Suriyeli Lina Hamid cinayetinde flaş gelişme

Düzenleyen:
Suriyeli Lina Hamid cinayetinde flaş gelişme

YAŞAM Haberleri

Bahçelievler’de bir binada çıkan yangında hayatını kaybeden Suriyeli Lina Hamid’in eşinin kardeşi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Bugün saat 17.00 sularında Soğanlı Mahallesi Misket Sokak’ta bulunan  bir binada çıkan yangında yaşamını yitiren  Suriyeli Hamid’in eşinin, kardeşi  tarafından öldürüldüğü belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, Lina Hamid’in (20)  kocası E. O. (27) ve erkek  kardeşi E. O. aynı evde ikamet ediyordu.  E.O., daha önce tartıştıkları  kardeşinin eşi Hamid ile konuşmak için eve gitti.

Evde tekrar tartışmaya başlayan ikili arasında kavga başladı. Kavganın  büyümesiyle yengesi Hamid’i saç kurutma makinesinin kablosuyla boğarak öldüren  E.O.,  cesedi yakarak evden uzaklaştı.

Bahçelievler Asayiş Şube Amirliği ekiplerince yakalanan kardeş E.O.,  ifadesinde cinayeti itiraf etti. Yüzünde ve ellerinde kavgadan dolayı tırnak  izleri bulunan E.O.’nun üzerinden maktule ait kolye ve yüzük çıktığı öğrenildi.

Zanlı E.O.’nun emniyetteki işlemlerin ardından yarın adliyeye sevk  edilmesi bekleniyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...