Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Vizyonumuz zamanla anlaşılacak'

Düzenleyen:
'Vizyonumuz  zamanla anlaşılacak'

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Menderes Türel “Antalya Uluslararası Film Festivalimizi devler ligine taşımak suretiyle, Türk sinemasını daha da güçlendiriyoruz” diye konuştu.

Uluslararası Antalya Film Festivali’nden ulusal kategorinin kaldırılmasının yankıları sürüyor. Sinemacılardan gelen yoğun eleştirilere dün cevap veren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yapılan değişiklikte kararlı olduklarının sinyallerini verdi. “Bu eleştirileri fevkalade saygıyla karşılıyorum” diyen Menders Türel “Biz Türk sinemasını daha da güçlendirip, Antalya Uluslararası Film Festivalimizi devler ligine taşımak suretiyle bir adım atıyoruz. Bizim koyduğumuz vizyon çok farklı. Bu zamanla anlaşılacaktır” şeklinde konuştu. Festivalin kendileri için çok mühim olduğunu kaydeden Türel, “Türk sinemasını daha çok güçlendirecek adımları festivaldeki ödüllerimizle, genç sinemacılara vereceğimiz desteklerle sağlamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.  

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...