Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AK Partili Şamil Tayyar'dan 'Adil Öksüz' iddiası

Düzenleyen:
AK Partili Şamil Tayyar'dan 'Adil Öksüz' iddiası

POLİTİKA Haberleri

AK Parti Gaziantep milletvekili Şamil Tayyar, katıldığı bir televizyon kanalında FETÖ'cü Adil Öksüz ile ilgili bir iddiada bulundu.

 

Şamil Tayyar bir televizyon kanalında katıldığı 'Son Söz' programında FETÖ'nün 17-25 Aralık 2013'teki kumpası ile 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin davalarda yargılanan eski polis müdürleri ve askerler, firari eski savcı Zekeriya Öz ile irtibatı tespit edilen ABD Konsolosluğu çalışanı Metin Topuz hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Metin Topuz'un FETÖ ile ABD arasında köprü görevi gören kritik isimlerden birisi olduğunu söyleyen Şamil Tayyar, FETÖ'nün önemli isimlerinden biri olan firari Adil Öksüz'ün de ABD Başkonsolosluğunda saklanabilme ihtimalinin olduğunu söyledi.

2016'DA ARANMIŞTI

'Bütün ipuçlarını bir araya getirdiğimizde Adil Öksüz'ün bir süre İstanbul'daki ABD Başkonsolosluğunda saklanma ihtimali de var' diyen Tayyar, Adil Öksüz'ün 21 Temmuz 2016'da saat 10:22'de ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu'ndan arandığına dikkat çekti.

ADİL ÖKSÜZ KONSOLOSLUKTA OLABİLİR

Tayyar şu ifadeleri kullandı;

'Adil Öksüz'e vize işlemiyle ilgili bilgi vermek için aradıklarını söylüyorlar. Bu tamamen palavra. Metin Topuz veya şu anda konsoloslukta saklanan kişi de aramış olabilir. Bu şahıslar FETÖ tarafından bilerek konulmuşlar. ABD bunları koruyor. İstanbul ve Adana konsolosluklarının üzerinde özellikle durulmalı. Bütün ipuçlarını bir araya getirdiğimizde Adil Öksüz'ün bir süre İstanbul'daki ABD Başkonsolosluğunda saklanma ihtimali de var. '

Takvim

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...