Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'tan kaleci atağı

- Güncelleme:
Beşiktaş'tan kaleci atağı

GÜNDEM Haberleri

Beşiktaş'ın Berlin'deki yeni sezon hazırlık kampını ziyaret eden Başkan Fikret Orman, kaleci transferi konusunda önemli açıklamalar yaptı.

Beşiktaş'ın Almanya'nın Berlin şehrinde yaptığı yeni sezon hazırlık kampını ziyaret eden Başkan Fikret Orman, kaleci transferi konusunda gazetecilere açıklamalarda bulundu. Orman, kulübün transfer politikalarından, alınacak oyunculara bir çok soruya cevap verdi. Başkan Fikret Orman, transfer politikalarında önlerini görebilmeleri için UEFA Tahkim Kurulu'ndan çıkacak sonucunun önemli olduğunu söyledi. Kampı değerlendiren Orman, şöyle konuştu: "Dün akşam Berlin'e geldik. Gayet güzel bir ortam var. Arkadaşlarımızla transfer çalışmaları hakkında konuştuk. Öncelikle önümüzdeki hafta UEFA Tahkim Kurulu'nda bir davamız var. Bazı adımlar atmamız için bu davanın sonucunu beklememiz lazım. Transfer politikasında doğru yolda olduğumuzu söyleyebiliriz. Kulübün paralarını çarçur etmeden hareket ediyoruz. Genç, yerli oyunculara yatırımlarımız devam ediyor. Yoksa dünyadaki en kolay iş transfer yapmak, zoru ise paraları ödemek. Yaptığımız her transfer incelenerek yapılmış transferlerdir. Mesela Pedro Franco'yu 4-5 aydır izliyorduk. Bundan sonra bu şekilde izleyerek oyuncular alacağız. Tahmin ediyorum ki ikinci kamp döneminde önümüzdeki sezonun iskeletini kurmuş olacağız. Belki 1 -2 takviye daha yapabiliriz." dedi.
"Tolga Zengin ile görüşüyoruz"
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kendisine sorulan Tolga Zengin görüşmeleri ne durumda? sorusuna ise "Tolga Zengin kıymetli bir oyuncu. Onunla ilgileniyoruz. Fakat her kulübün olduğu gibi bizim de prensiplerimiz var. Bu prensipler dahilinde olduğu sürece ilgilendiğimiz bir futbolcu olacak. Trabzonspor Kulübü ile görüştük ve görüşmelerimiz devam ediyor. Ödeme koşulları şekliyle bir sıkıntı yok. Sadece transfer bedeli için pürüzler var. Bu görüşmeler sonucunda hayırlı ne ise o olacak." cevabını verdi."Yabancı kararında bizim için fark eden bir şey yok"
Başkan Fikret Orman, Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı 6+0+4 kararına da yorumda bulunarak, "Biz zaten genellikle yerli oyunculara yatırım yapıyoruz. Federasyonun yabancı kararında üzücü olan tek şey, parasını maaşını ödediğiniz halde futbolcuyu oynatamamanızdır. Aslında bizim için çok fark eden bir şey olmadı. Planlamalarımızı zaten biz bu yönde yapmıştık." dedi.
"Stadyum meselesi haftaya netleşir"
Fikret Orman son olarak önümüzdeki sezonda Beşiktaş'ın maçlarını nerede oynayacağı sorusuna da cevap vererek, "Stadyum meselesi önümüzdeki hafta netleşmiş olur. Böyle sürekli haftaya haftaya diyorum fakat zaten sonunda bir stadyumda oynayacağız." şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...