Cumhurbaşkanı Erdoğan: FETÖ'yü Balkanlar'dan da söküp atacağız

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan: FETÖ'yü Balkanlar'dan da söküp atacağız

GÜNDEM Haberleri

Sırbistan'da Novi Pazar Büyükşehir Belediyesi önünde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "FETÖ denilen ihanet çetesini ülkemizden olduğu gibi Balkanlar'dan da söküp atacağız." ifadelerini kullandı. Erdoğan'ın FETÖ ile ilgili ifadeleri sırasında meydanda bulunan Novi Pazar halkının FETÖ'yü yuhaladığı duyuldu.Erdoğan, Novi Pazar türküsünün sözlerini söyleyince büyük alkış aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan'da Novi Pazar Büyükşehir Belediyesi önünde halka hitap etti.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Bugün Sayın Vucic ile birlikte sizlerin karşısında olmamız çok anlamlı. Novi Pazar belediye başkanına da yaptığı hazırlıklar için teşekkür ediyorum. Ne diyor o güzel Novi Pazar türküsünde, Kaleden bakınca güzel bir şehir görüyorum. Novi Pazar benim vatanım, bu şehir benim en sevdiğim. Tüm dünya biliyor ki onun en güzel kanıtı Altın Camii.

FETÖ'YÜ BALKANLAR'DAN DA SÖKÜP ATACAĞIZ

Önümüzdeki dönemde bağlarımızı daha da güçlendireceğiz. Dün 12 anlaşmaya imzamızı koyduk. Bugün de 4 anlaşmayı burada imzaladık. İki günde 16 imza attık. Hayırlı olsun. Değerli dostum Vucic ile bu konuda aynı düşüncelere sahibiz. Buradaki kardeşlerimizin gönlündeki yerimizin sözde olmadığını 15 Temmuz darbe girişiminde Vucic'in desteğini unutmam mümkün değil. Değerli dostum Vucic'in FETÖ'ye karşı nasıl bir mücadele verdiğini biliyorum. FETÖ denilen ihanet çetesini ülkemizden olduğu gibi Balkanlar'dan da söküp atacağız. Bu hususta Sayın Vucic'e güvenimiz ve itimadımız tam. 15 Temmuz gecesi bize ilk destek veren liderlerden biri de Vucic olmuştur.

ET İTHALATI İLE İLGİLİ İMZALAR ATILDI

Dün buradan 5 bin ton et ithalatı ile ilgili imzalar atıldı. Bu zor topografik yapının olduğu bölgede bu yollar da inşallah yapılacaktır. Bu vesile ile Belgrad Saraybosna yolu ile ilgili çalışmaları dostum Vucic'in çalışmaları ile hayata geçireceğiz. Tabii ki Novi Pazar'ı yakından ilgilendiren yakında hayata geçeceğine inandığım bu yol bölgede barış ve kardeşlik köprüsü olacaktır

ONUN İÇİN DİYORUZ Kİ...

Son olarak kardeşlerim Balkan coğrafyasındaki tüm kesimleri asırlarca birlikte yaşadığımız ve gelecekte de işbirliği içinde olacağımız dostlarımız olarak görüyoruz. Geçmişten yaşanan acılar son bulsun istiyoruz. Onun için diyoruz ki Balkan halkları olarak sizler kendi aranızda bir, beraber, kardeş olursanız o kadar güçlü ve güvende olursunuz. Sizlerin de aynı düşünceler içinde olduğuna inanıyoruz.

.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...