Gaziantep'teki çatışmada şaşkına çeviren detay!

Düzenleyen:
Gaziantep'teki çatışmada şaşkına çeviren detay!

YAŞAM Haberleri

Gaziantep'te bir zanlı ve polis arasında yaşanan çatışma ile ilgili şok eden bir detay ortaya çıktı. Zanlının 3 katlı evininin iki ve üçüncü katlarında kum torbaları ile mevzi yaptığı öğrenildi.

Şahinbey ilçesi Binevler Mahallesi'nde bulunan bir eve ihbar üzerine baskına giden polis, zanlının kendilerine ateş ile cevap vermesi üzerine çatışmaya girmiş, yaklaşık 20 dakika süren çatışma esnasında zanlı Z.D.K, yaralı olarak ele geçirilmişti. Olayla ilgili şok eden bir detay ortaya çıktı. Zanlı Z.D.K.'nın bulunduğu 3 katlı evin iki ve üçüncü katlarına kum torbaları ile mevzi yaptığı öğrenildi. Hazırlık yapan zanlının mevzilerden birinde gizlenerek, polise ateş açtığı ileri sürüldü.

Polisler yığınak ihbarı ile harekete geçti
Öte yandan, zanlının eve yığınak yaptığı ihbarı üzerine Şahinbey Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin önce olay yerine gittiği ve şahsın bu ekiplere ateş açtığı öğrenildi. Ardından bölgeye sevk edilen özel harekat polislerinin girdiği çatışmada zanlı yaralı olarak ele geçirildi.

Daha önce uyuşturucu gibi 9 suçtan araması bulunan şahsın evinde yapılan aramada ise uyuşturucu madde bulunamadığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...