Aykut Demir özel izinle Trabzonspor kampında

Aykut Demir özel izinle Trabzonspor kampında

SPOR Haberleri

Yeni sezon sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor kampına , Gençlerbirliği ile henüz ilişiği kesilmeyen yeni transfer Aykut Demir de katıldı.

Yeni sezon sezon hazırlıklarını Davraz'da sürdüren Trabzonspor'un kamp çalışmasına, Gençlerbirliği ile henüz ilişiği kesilmeyen yeni transfer Aykut Demir de katıldı. Trabzonsporlu futbolcular ve teknik ekip, yeni sezon hazırlıklarına 2 bin 635 rakımlı Davraz Dağı'nın eteklerindeki Sirene Davraz Oteli'nde devam ediyor. Teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde gerçekleşen çalışmaya, Metalurg Zaporizhzhia takımı ile oynanan hazırlık maçında sol ayağında yumuşak doku zedelenmesi olan Emre, sol kasığında ağrı bulunan Giray ve sakatlıkları devam eden kaleci Fatih, Caner ile Janko katılmadı. Kampa mazeretsiz gelmeyen Zokora ve Bamba da çalışmada yer almadı. Bordo-mavili takımın bonservisi konusunda kulübü Gençlerbirliği ile anlaştığı savunma oyuncusu Aykut Demir de Gençlerbirliği'nden alınan özel izinle antrenmana katıldı. Demir'in Gençlerbirliği ile olan ilişkisinin kesilmediği ve bu yüzden de Trabzonspor ile henüz sözleşme imzalamadığı öğrenildi.
Antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan futbolcular, daha sonra kondisyon çalışması yaptı. Bordo-mavili takımın orta saha oyuncusu Soner Aydoğdu, kamp yaptıkları yerin çok güzel olduğunu, çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü kaydetti. Aydoğdu, antrenmanlardaki yoğun temponun UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda İrlanda Cumhuriyeti'nin Derry City takımıyla oynacakları maça hazır olmaları açısından gerekli olduğuna işaret etti.
Aykut Demir transferinin Trabzonspor'a hayırlı olması temennisinde bulunan Aydoğdu, "Aykut ağabeyi, Gençlerbirliği'nde komando olarak tanıdık. Sert, agresif oynayan bir oyuncu. Burada inşallah faydalı olacak" dedi.
Öte yandan Trabzonspor, kamptaki üçüncü hazırlık maçını Azerbaycan'ın FK Kabala takımı ile yarın saat 21.30'da Isparta Atatürk Stadyumu'nda oynayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...