Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Karden İnşaat’tan 203 milyonluk proje

Düzenleyen:
Karden İnşaat’tan 203 milyonluk proje

Ekonomi Haberleri

Karden İnşaat Beylikdüzü-Bahçeşehir arasına 203 milyon dolarlık yatırımla yeni bir konut projesi yapıyor. 605 daireden oluşan projede metrekare fiyatları 3 bin 200 TL’den başlıyor.

Cabir Turğut 

İstanbul’un nitelikli bölgelerinde yaptığı markalı projelerle öne çıkan Karden İnşaat, Sembol İstanbul’un ardından Beylikdüzü-Bahçeşehir arasında yeni bir projeyi hayata geçiriyor. Ev, iş ve alışveriş yaşamını bir araya getiren Self İstanbul isimli projenin yalnızca ev almak isteyenlere değil bulunduğu bölgeye de değer katması bekleniyor.
605 KONUT BULUNUYOR
Tanıtım toplantısında konuşan Karden İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Karadeniz, günlük ihtiyaçların karşılanabileceği ticari alanları, zengin spor ve sosyal yaşam alanları sebebiyle projeye kendi kendine yetebilen anlamına gelen Self İstanbul adını verdiklerini söyledi. 26 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek projenin 203 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirileceğini anlatan Karadeniz “605 dairenin bulunduğu projemiz özel okulu ve 60 adet mağazasıyla sadece site sakinlerinin değil, bölgenin ihtiyacına da cevap verecek” dedi. Maksimum kullanılabilir alanlar sunacak şekilde tasarlanan daireler sunan Self İstanbul’da balkonlu 1 artı 1, ebeveyn banyolu 2 artı 1, suit odalı 3 artı 1, 4 artı 1 konut tipleri bulunuyor. Yüzde 85’i yeşil alana ayrılan proje ulaşım açısından oldukça merkezi bir konumda. E-5 otoyolu ve AVM’lere yakınlığıyla dikkat çeken proje metrobüse sadece 800 metre mesafede yer alıyor.
Teslimat 2019 yılında
∂ Çocuklu ailelelerin ihtiyaçlarına özel geliştirilen Self İstanbul’da 27 derslikli özel okulun yanı sıra bin metrekarelik çocuklara özel açık ve kapalı aktivite alanları da dizayn edildi.  Projede yürüyüş yolları, dinlenme alanları, sosyal tesis ve açık yüzme havuzu bulunuyor. Self İstanbul’da ayrıca her daireye özel depo alanı ile kapalı otopark imkanları da mevcut. Projenin kişiye özel ödeme seçenekleriyle sunduklarını ifade eden Paşa Karadeniz, dairelerin sahiplerine 2019 yılında teslim edileceğini sözlerine ekledi. 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...