Özbek muhaliflere de teşekkür etti

Düzenleyen:
Özbek muhaliflere de teşekkür etti

SPOR Haberleri

“Bugüne kadar yapılan eleştirilerden çok şeyler öğrendim. Geldiğimiz nokta bizim birlik beraberliğimizin sonucudur”

BURHAN CAN TERZİ

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, ekim ayı Olağan Divan Kurulu’nda açıklamalarda bulundu. Özbek, “Geçtiğimiz 3 aylık finansal tablolarımızı KAP’ta açıkladık. Yaptığımız açıklamalar çok detaylı. Geçtiğimiz günlerde bir sermaye artışı gerçekleştirdik. Sportif AŞ’nin sermayesi 21 milyon 645 bin TL idi. Sermaye artışı çerçevesinde 108 milyon TL’ye ulaştık. 86.355 TL’lik bir artış gerçekleştirdik. Geçtiğimiz 3 aylık dönemde faaliyetler itibarı ile 10.9 milyon TL de kârımız oldu. Buna bağlı olarak öz kaynaklardaki toplam artış 97 milyon 300 bin TL olarak gerçekleşti. Bu konuda faaliyetlerimiz devam edecek, negatif öz kaynağın yükselmesi gereği var. Öz kaynağın iyileştirilmesi için de sıkı bir çalışma içindeyiz. Geride kalan 2 sezonda istediğimiz seviyede değildik. Bu sezon gerek sizlerin, gerek taraftarın desteğiyle özellikle futbolla ilgili yapılan çalışmalar neticesinde hasılatımızda çok güzel gelişmeler oldu. Kısaca şunu söylemek mümkün; 31 Ağustos 2016’da 64 milyon TL civarında olan hasılatımız 31 Ağustos 2017’de 147 milyon TL civarına çıkmıştır” ifadelerini kullandı.
> Hedefe yürüyoruz
“Biz hedefimize yürüyoruz, bunu herkesin böyle bilmesi lazım. Galatasaray Sportif AŞ hepimizin, bunun zedelenmesini yara almasını kimse istemez” yorumunda bulunan Özbek, “Biz Galatasaray olarak kendimize yakışan şekilde birlik ve beraberliğimizi göstermek zorundayız. Ben ne yaparsam yapayım. Yönetim ne yaparsa yapsın birlik ve beraberliği zedeleyecek konulardan kaçınmamız lazım. Ben eleştirilere son derece açığım. Bugüne kadar yapılan eleştirilerin birçoğundan da çok faydalandım. Bugün geldiğimiz nokta birlik ve beraberliğimizin sonucudur. Taraftarlarımızın, genel kurul üyelerimizin ve sizlerin yönetime verdiği desteğin ürünüdür. Gazeteler ve yorumlarda saldıranlar var. O mihraklar saldırıyorsa biz doğru yoldayız. Sizden bir şey rica ediyorum. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun, sıkıntılı günleri geride bırakıyoruz. Ne mutlu Galatasaraylıyım diyene diyorum” diye konuştu.
 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...