Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Güneş oyuncularını uyardı

Düzenleyen:
Güneş oyuncularını uyardı

SPOR Haberleri

Beşiktaş’ın tecrübeli teknik direktörü futbolcularının âdeta beynini yıkıyor: F.Bahçe ve Trabzon maçlarında puan kaybettik, artık tahammülümüz kalmadı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gençlerbirliği karşılaşması öncesi futbolcularına âdeta terapi uyguluyor. Süper Lig’deki son iki maçta 5 puan kaybeden siyah-beyazlı takımda bütün hesaplar galibiyet üzerine kurulu. Kara Kartal deplasmandaki maçtan puan kayıplarıyla dönerse Galatasaray’ın galibiyeti hâlinde zirveden biraz daha uzaklaşacak. Bu durum Şenol Güneş’i diken üstünde tutuyor. İdman öncesi sık sık oyuncularıyla bir araya gelen Şenol Hoca “Son 2 maçta beklemediğimiz sonuçlar aldık. Artık kayıp yok. Çok dikkatli olmalıyız. Üç puandan başka bir sonuç bizi zor duruma düşürür. Zirve yarışını sürdürebilmek için tek yol kazanmak. Puan kaybına tahammülümüz yok” şeklinde uyarılarda bulunuyor. Siyah-Beyazlı ekip, 2015-2016’da göreve başlayan Güneş ile ilk sezonda üst üste 2 maç dahi puan kaybetmedi. Kartal, Gençlerbirliği’ni yenerek hem kötü geçen 2 haftayı telafi etmeyi hem de zirveden uzaklaşmamayı hedefleyecek.
> Caner’den Talisca’ya: Karamel...
Öte yandan takımda huzur operasyonu da yapılıyor. Beşiktaş’ın Trabzonspor ile oynadığı maçtan sonra soyunma odasında birbirlerine giren Caner Erkin ve Anderson Talisca’nın başkan Fikret Orman’ın da araya girmesinden sonra can ciğer kuzu sarması oldukları ortaya çıktı. Millî takımın İzlanda ile oynadığı maçtan sonra takıma dönen Caner’in Talisca ile bir araya gelerek başbaşa konuştuğu, ardından da ikilinin kol kola dışarı çıktığı görüldü. Caner-Talisca dostluğu bununla da kalmayarak iyice pekişti. İki futbolcunun antrenman sonrası birlikte yemek yedikleri, Caner’in Talisca’ya “Karamel” diye isim taktığı öğrenildi. Talisca’nın ise Caner’e tesislerde “fişek” diye hitap etmeye başladığı belirtildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...