Bülent Arınç, 'Yüzde 50 ile başpehlivan gibiyiz'

Bülent Arınç, 'Yüzde 50 ile başpehlivan gibiyiz'

GÜNDEM Haberleri

Bursa Kestel'deki TOKİ konutlarının anahtar teslim törene katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 'Yüzde 50 ile şimdi baş pehlivan gibi duruyoruz' dedi.

Bursa'nın Kestel İlçesi'ndeki TOKİ 2'nci Etap'ta bulunan 726 konutun anahtar teslim törenine katılan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, hükümetin 10 yıl boyunca yaptığı en büyük çalışmanın toplu konut olduğunu söyledi. TOKİ'nin 600 bine yakın toplu konut inşaa ettiğini belirten Arınç, dar ve orta gelir grubu için ev yapmaya devam edeceklerini kaydetti. Vatandaşların çok küçük taksitler ve fiyatlarla ev sahibi olabildiğini ifade eden Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Dünya da mekan, Ahiret de iman sözü. İkisi birbirinden faklı değil dünya da insanın başını sokacak bir yeri olması, temiz bir evi olması çok önemli. nbsp; nbsp;Evi olmayanlar bu gün ev hayali ile yaşıyorlar. nbsp; nbsp;Tek göz odada, sekiz kişi, yağmurda çatısı akan evlerde oturan insanlar var. nbsp; nbsp;Bu konutlar bunun için çok önemli. Geçmişte böyle ızdırapları yaşamış bir insan olarak çok güzel evler. Hanımlarımız, çocuklarımız ve beylerimiz için hayırlı olsun. nbsp; nbsp;Bir taraftan doğal gaz bir taraftan toplu konut belediyelerimizin en güzel hizmetleri. TOKİ'ye arsa gösteren belediyelere de teşekkür borcumuz var" dedi.
nbsp;TOKİ'nin hizmetlere devam edeceğini dile getiren Arınç, "İyi şeyler yapıyoruz ki sizde bize destek oluyorsunuz. 10 senede üç seçime girdik. nbsp; nbsp;Baş pehlivan gibiyiz. Altın kemer bizde. 2002, 2007, 2011 altın kemer bizde. Yüzde 50 ile şimdi baş pehlivan gibi duruyoruz" diye konuştu.
nbsp;Arınç, daha sonra Yenişehir Hava Alanı'ndan Ankara'ya gitti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...