Dışişleri Bakanlığı'ndan Mısır için kritik uyarı

/ Kaynak: AA
Dışişleri Bakanlığı'ndan Mısır için kritik uyarı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Dışişleri Bakanlığı, Mısır'da yaşanan gelişmeler üzerine, bu ülkede bulunan veya gidecek Türk vatandaşlarını uyararak, karayoluyla seyahatten kaçınmalarını istedi.

Dışişleri Bakanlığı, Mısır'da yaşanan gelişmeler üzerine, bu ülkede bulunan veya gidecek Türk vatandaşlarını uyararak, karayoluyla seyahatten kaçınmalarını istedi. Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, halen Mısır'da yaşayan veya bu ülkeye seyahat eden vatandaşların şahsi güvenlikleri bakımından her türlü tedbiri almaları ve her koşulda müteyakkız bulunmalarının önem taşıdığı belirtilerek, "Bu dönemde, Mısır'a seyahat edecek kişilerin doğrudan uçak seferi bulunan tatil beldeleri ve merkezler dışında karayoluyla seyahatten kaçınmalarında ve Mısır'da bulundukları süre zarfında ise gösterilerin yapıldığı meydanlardan uzak durmalarında fayda görülmektedir" denildi. Açıklamada, vatandaşlara, Bakanlık ve Kahire Büyükelçiliği tarafından yapılabilecek uyarı ve duyuruları takip etmeleri tavsiye edilerek, "Mısır'a seyahat edecek olan ve halen Mısır'da yaşayan vatandaşlarımızın olağan dışı hallerde nbsp; Kahire Büyükelçiliğimiz ve İskenderiye Başkonsolosluğumuzun yanı sıra haftanın yedi günü 24 saat hizmet veren Bakanlığımız Konsolosluk Çağrı Merkezi'ne başvurmaları mümkündür" denildi.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...