Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Messi'ye inanılmaz teklif

Messi'ye inanılmaz teklif

SPOR Haberleri

İngiliz basını, Barcelona’nın Messi’yi takımda tutabilmek için 95 milyon avro imza parası ödemeyi planladığını yazdı. Messi’ye yıllık da 26 milyon avro teklif edilecek

Barcelona'nın, sözleşmesi Mayıs 2018'de bitecek Lionel Messi'yi takımda tutabilmek için hazırladığı paketin detayları ortaya çıktı. İngiliz medyasına göre Katalan ekibi, 30 yaşındaki oyuncuya 'imza parası olarak' tek seferde 95 milyon Euro (411 milyon TL) ödeyecek. Barcelona'nın çılgın rakamı ödeyebilmek için Camp Nou'dan önümüzdeki sezon elde edilecek geliri ve sponsorluk anlaşmalarından gelecek parayı kullanacağı ifade edildi. Messi kontrat teklifini kabul etmesi durumunda ise haftalık 556 bin Euro, toplamda her yıl 26 milyon Euro kazanacak.

YENİ BÜTÇESİ 897 MİLYON €
Öte yandan Barcelona'nın yeni bütçesi de dudak uçuklatacak cinsten. Katalan ekibinin başkanı Bartomeu, 21-22 Ekim'de yapılacak genel kurulda bütçeyi 897 milyon Euro olarak üyelerin onayına sunacaklarını söyledi.

59 GÜNDE ÇIKMADAN 15 MAÇTA FORMA GİYDİ
Arjantin'i Dünya Kupası'na taşıyan isim olarak dikkat çeken Messi, 13 Ağustos'tan beri kulübünün ve milli takımının tüm resmi maçlarında bir dakika bile kaçırmadan oynadı. Barcelona'da 11 resmi maçta tam 14 gol atan süper Arjantinli, milli takımının da Dünya Kupası elemelerinde Eylül ve Ekim aylarında oynadığı 4 maçta da 90 dakika sahada kaldı ve toplam 18 gol kaydetti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...