Körfezli ortağıyla Ataköy’e 175 milyon dolar yatırdı

Düzenleyen:
Körfezli ortağıyla Ataköy’e  175 milyon dolar yatırdı

Ekonomi Haberleri

Cathay Group, Körfez sermayeli ortağı Liderlik Development ile birlikte 175 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği Nivo Ataköy projesini tanıttı.

Bünyamin Çelik istanbul
Cathay Group, Körfez sermayeli ortağı Liderlik Development ile birlikte 175 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği Nivo Ataköy projesini tanıttı. İstanbul’un yeni yaşam merkezi olarak gösterilen Ataköy’e ilgi artarken, 314 ünite konuttan oluşan projeye yatırım yapanlara yüzde 50 prim vadediliyor. 2018’de teslim edilecek karma proje, lansmana özel 2 yıl ödeme ertelemeli kampayla satılıyor. Konut ünitelerinin fiyatları 490 bin TL’den başlıyor, maksimum fiyat ise 1 milyon 500 bin TL’ye kadar çıkıyor. Nivo Ataköy’de isteyene yüzde 50 kredi desteği de veriliyor. Basın toplantısında konuşan Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, projeye hem yerli vatandaşların hem de yabancıların ilgi gösterdiğini söyledi. Tuğsuz, sadece Körfez ülkelerinden değil, dünya çapında satışlar yaptıklarını dile getirdi. Cathay Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz da inşaatı yüzde 35 oranında tamamlamış olan Nivo Ataköy’de toplam hasılatın 350 milyon doları bulacağını söyledi. Nivo Ataköy projesinin ortaklarından Liderlik Development Yönetim Kurulu Başkanı Imad Shanan ise Türkiye’ye güvendiklerini ifade ederek “Yatırıma devam edeceğiz’’ dedi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...