Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kapıdaki yabancı hasreti dindirir mi?

Düzenleyen:
Kapıdaki yabancı hasreti dindirir mi?

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Yönetmen Orhan Eskiköy, son filmi ‘Taş’da bir ailenin kayıp oğullarını yıllarca bekleyişini ve sonrasında yaşadıklarını işliyor.

Yönetmen Orhan Eskiköy, son filmi ‘Taş’da bir ailenin kayıp oğullarını yıllarca bekleyişini ve sonrasında yaşadıklarını işliyor. Siyah-beyaz olarak çekilen filmde, Muhammet Uzuner, Jale Arıkan ve Beste Kökdemir başrolleri paylaşıyor. Issız bir dağ köyünde geçen filmde, bir memurdan kaçan Selim, yaralı olarak bir eve sığınır. Sığındığı evde yaşayan ailenin de oğulları 20 yıldır kayıptır. Yıllardır beklemekten âdeta taşa dönüşen anne Emete, evlerine gelen Selim’in, oğlu olduğuna inanır. Üstelik Selim’in kendi geçmişini hatırlamıyor olması da kimin neye, niçin inandığını yeniden sorgulamasına sebep olur. Ağır temposuyla dikkat çeken film, büyük bir sır duygusu meydana getiriyor. Fakat bir neticeye ulaşmak yerine soruların cevabını izleyiciye bırakıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...