Nintendo Wii, Vitality'de kepenkleri indirdi

Nintendo Wii, Vitality'de kepenkleri indirdi

TEKNOLOJİ Haberleri

Eğer Vitality isimli Nintendo Wii ürününü bekliyorsanız sizin için kötü bir haberimiz var. Bir türlü satışa sunulmayan cihaz temelli rafa kalktı.

Eğer Vitality isimli Nintendo Wii ürününü bekliyorsanız sizin için kötü bir haberimiz var. Bir türlü satışa sunulmayan cihaz temelli rafa kalktı. nbsp;2009'daki E3 konferansında Nintendo tarafından açıklanan cihaz parmak ucuna takılıp vücut değerlerinizi oyun esnasında ölçmek için tasarlanmıştı. Böylelikle oyuncular kendilerini oyun esnasında takip edebilecek ve aşırı stresten kaçınabileceklerdi. Her ne kadar bu konseptin dışında da uygulama alanları olacağı düşünülse de yıllar süren geliştirme aşaması bunun tersini gösterdi. Nintendo'nun hisse sahipleri toplantısında beklediklerinden daha az uygulama alanı olduğu anlaşılan cihaz iptal edildi. Eğer sorun sadece üretimde ve ürünün kendisinde olsa idi belki çıkışı ertelenebilirdi. Ama Wii U'nun çıkışıyla oyun azlığından dolayı sıkıntı çeken firma risk almak istemiyor. Yeni platformlarda olması gerektiği gibi ardarda oyun sürmeyi şirket malesef başaramadı. Bu da satışların yavaşlamasına sebep oldu. Hele de önümüzdeki aylarda Xbox One ve PlayStation 4 çıkınca rekabet de artacağından akıllıca bir karar olduğunu söyleyebiliriz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...