Okul önünde öldürülen Helin'in paylaşımı yürek dağladı: Hayatı seviyorum

Düzenleyen:
Okul önünde öldürülen Helin'in paylaşımı yürek dağladı: Hayatı seviyorum

YAŞAM Haberleri

İstanbul Pendik'te okul çıkışı eski erkek arkadaşı tarafından av tüfeği ile vurularak öldürülen liseli Helin'in ölmeden kısa süre önce yaptığı "Hayatı seviyorum" paylaşımı yürek dağladı.

Pendik'te eski erkek arkadaşı olduğu iddia edilen saldırgan tarafından okul önünde vurularak öldürülen lise öğrencisi Helin P.'in bir süre önce Twitter hesabından yaptığı "Bu hayatı seviyorum ya!" paylaşımı, görenlerin yüreğini dağladı.

HELİN'İ ÖLDÜRÜP BİLEKLERİNİ KESTİ

Pendik'te Mustafa Y. isimli 21 yaşındaki silahlı saldırgan, öğrencilere okul çıkışında av tüfeğiyle ateş açtı. Daha sonra okula giren şahıs bileklerini keserek intihar etmek istedi. Olayda bir kız öğrenci hayatını kaybederken, iki öğrenci de yaralandı.  Bileklerini keserek intihar girişiminde bulunan saldırgan, yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

PAYLAŞIMI YÜREK DAĞLADI

Öte yandan liseli Helin'in öldürülmeden yaklaşık bir ay önce Twitter hesabından "Bu hayatı seviyorum" notuyla yaptığı paylaşım, görenlerin yüreğini dağladı.

Okul önünde öldürülen Helin'in paylaşımı yürek dağladı: Hayatı seviyorumOkul önünde öldürülen Helin'in paylaşımı yürek dağladı: Hayatı seviyorumOkul önünde öldürülen Helin'in paylaşımı yürek dağladı: Hayatı seviyorum

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...