Tartıştığı kişiyi 30 yerinden bıçakladı!

Düzenleyen:
Tartıştığı kişiyi 30 yerinden bıçakladı!

YAŞAM Haberleri

Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde, tartıştığı kişiyi 30 yerinden bıçaklayarak yaraladığı iddia edilen zanlı İstanbul'da gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, daha önceden aralarında anlaşmazlık bulunan Turan T. (35) Tezcan Çelikezen'i (51) Hamideye Mahallesi Kırklareli Caddesi'nde bir ticari taksiye binerken gördü. Şüpheli, Çelikezen'i taksiden zorla indirdi ve iki kişi kavga etmeye başladı. Turan T. bu sırada yanındaki bıçakla Çelikezen'i 30 yerinden bıçakladı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince ilk müdahalede bulunulan Çelikezen, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edildi. Çelikezen'in, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Olay yerinden kaçan şüpheli ise İstanbul'da gözaltına alındı. Bu arada zanlının kasten öldürme suçundan 10 yıl hüküm giydiği ve cezaevinden 1 ay önce tahliye olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...