Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İki kadın sürücü çarpıştı, çocuklar korku dolu anlar yaşadı

Düzenleyen:
İki kadın sürücü çarpıştı, çocuklar korku dolu anlar yaşadı

YAŞAM Haberleri

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde meydana gelen trafik kazasında araçlarda bulunan 4 çocuk korku dolu anlar yaşarken, bir çocuk ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Denizli’nin Pamukkale ilçesi Kuşpınar Mahallesi İnönü Caddesi’nde meydana gelen kazada iki bayan sürücünün trafik kazasında araçlarda bulunan toplam 4 çocuk korku dolu anlar yaşadı. Bir çocuk ambulans ile Denizli Devlet Hastanesine götürülürken, durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. Alınan bilgilere göre, İnönü Caddesi’nden Mehmetçik Caddesi istikametinde ilerlemekte olan 03 AK 193 plakalı araç, sokak yolundan çıkan 20 EE 744 plakalı araç ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle yol kenarındaki 20 BG 407 plakalı araç da hasar görürken, araçlarda bulunan çocuklar ise korku dolu anlar yaşadı. Kaza sonrası vatandaşlar tarafından sağlık ekiplerine haber verilmesi ile E.Y. isimli çocuk ambulans ile Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis sürücü bayanları ifadesini almak üzere karakola götürdü. 
İki kadın sürücü çarpıştı, çocuklar korku dolu anlar yaşadı

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...