Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ağaca çıkınca kocasına kavuştu

Düzenleyen:
Ağaca çıkınca kocasına kavuştu

YAŞAM Haberleri

Erzurum mitinginde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a derdini anlatmak için ağaca çıkan tutuklu yarbayın eşi Nazife Kayacı, hedefine ulaştı.

109’uncu Topçu Alayı 1’inci Topçu Tabur Komutanı Yarbay Ramazan Kayacı, 15 Temmuz darbe girişiminden 22 gün sonra gözaltına alındı ve 19 Ağustos’ta sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı. Eşi Nazife Kayacı, kocasının suçsuz olduğunu ispat etmek amacıyla hukuk mücadelesi başlattı. Bu kapsamda politikacıları da markaja aldı. Erzurum’a gelen bütün liderlerden yardım isteyen 2 çocuk annesi Kayacı, en son Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ulaştı. 30 Eylül’deki açılış töreninde Erdoğan’ın çevresindeki korumaları aşamayınca ağacın tepesine çıkarak kendini gösterdi. Erdoğan, bunun üzerine kadını yanına çağırdı. Kayacı’yı dinleyen Erdoğan “Baktıralım” diyerek yanından uğurladı. Erzurum 3’ncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde önceki gün görülen duruşmada mahkeme heyeti, Ramazan Kayacı’nın da aralarında bulunduğu 4 sanığı yurt dışına çıkış yasağı koyarak tahliye etti. Kocasını cezaevi çıkışında karşılayan Nazife Kayacı “Adaletten ve devlet büyüklerimizden bizim gibi bir sürü mağdur askerin suçlarının olmadığını ortaya çıkarmalarını istiyoruz. Hak yerini buldu” dedi. DHA
Ağaca çıkınca kocasına kavuştu
Ağaca çıkınca kocasına kavuştu

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...