Fenerbahçe'de Veysel ısrarı

Fenerbahçe'de Veysel ısrarı

SPOR Haberleri

TFF'nin yabancı kontenjanı kararı üzerine transfer çalışmalarında yerlilere ağırlık veren F.Bahçe, Veysel Sarı'ya yöneldi. Pazarlıklar sürüyor.

Yabancı kontenjanın düşürülmesi üzerine transfer yoğunluğunu yerli pazarına çeviren Fenerbahçe, önceliği Veysel Sarı'ya verdi. Eylül ayına kadar formasından uzak kalacak Gökhan Gönül'e alternatif arayan sarı-lacivertliler, Aykut Kocaman'ın listesinde bulunan, Ersun Yanal'ın da istediği Eskişehir'in milli oyuncusu Veysel'in peşine düştü. Veysel'le prensip anlaşmasına varan F.Bahçe'nin Eskişehir Yönetimi'ni ikna etmeye çalıştığı, paranın yanı sıra futbolcu vererek transferi bitirmeye çalıştığı belirtildi. Ersun Yanal ve Alper Potuk'un ardından Veysel Sarı için Eskişehir'in kapısına dayanan F.Bahçe, aynı zamanda Erkan Zengin için de nabız yokluyor.
KRİTİK TARİH 13 TEMMUZ
Bu arada F.Bahçe'nin son bir teklif yapıp beklemeye geçtiği Oscar Cardozo konusunda ilginç gelişmeler yaşanıyor. Portekiz basını F.Bahçe'nin 10 milyon euro bonservis teklifine henüz cevap vermeyen Benfica Başkanı Luis Felipe Vieria'nın 13 Temmuz'da Cardozo'yla yapacağı toplantının transfer konusunu netleştireceğini yazdı. Hocasıyla sorun yaşayan Cardozo'nun ayrılma kararının kesin olduğu belirtilirken, Başkan Vieria'nın Paraguaylı yıldızı ikna etmeye çalıştığı vurgulandı. Cardozo'nun menajeri Alvade, "Çözülmesi gereken çok şey var. Sezon başladığında durumun ne olacağını bilmemek Cardozo'ya zarar veriyor" dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...