Gezi'ye izinsiz girişe müdahale

Gezi'ye izinsiz girişe müdahale

GÜNDEM Haberleri

Taksim Dayanışması'nın çağrısıyla İstiklal Caddesi'de toplanan bir grup, Gezi Parkı'na girmek istedi. Uyarıya rağmen dağılmayan gruba müdahale edildi.

İstiklal Caddesi'nde toplanan kalabalık bir grup, Gezi Parkı'na girmek için yürüyüş yapmak istedi. Güvenlik güçlerinin uyarısına rağmen yürümek isteyen gruba tazyikli su ile müdahale edildi. Ara sokaklara dağılan göstericiler eylemlerine devam etmek isteyince, biber gazı da kullanıldı. Müdahaleden, göstericilere destek için gelen CHP'li Gürsel Tekin de etkilendi. Bu sırada elinde pala ile göstericilerin üzerine yürüyen öfkeli şahıs, esnaf olduğunu ve gösteriler yüzünden borca battığını söyleyerek tepki gösterdi. Vali Hüseyin Avni Mutlu, sopalı ve satırlı 2 kişinin gözaltına alındığını söyledi. nbsp;Meclis'te de AK Partililer ile CHP'li vekiller Taksim'deki gösteriler sebebiyle kavga etti, bir vekilin kaşı yarıldı.

nbsp;Gezi'ye izinsiz girişe müdahale

Polis, esnaf olduğu bildirilen ve göstericilere kızan palalı şahsı sakinleştirmeye çalıştı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...