Trabzon seri peşinde

Düzenleyen:
Trabzon seri peşinde

SPOR Haberleri

Süper Lig’de, üst basamaklara doğru tırmanmayı hedefleyen Trabzonspor, sahasında Teleset Mobilya Akhisarspor ile kritik bir maça çıkacak.

Ligde aldığı istikrarsız sonuçların ardından sıkıntılı günler geçiren bordo-mavililer, Akhisarspor maçını kazanarak rahat bir nefes almak istiyor. Oynadığı 7 maçta 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 3 beraberlik alarak 9 puan ile 9. sırada yer alan Karadeniz ekibi, son 3 maçından galibiyet çıkaramadı. Trabzonspor, Akhisar maçını kazanarak bir galibiyet serisi başlatmayı ve zirve yarışının içerisinde kalmayı hedefliyor.
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, sakat oyuncuların yokluğu sebebiyle mecburi değişikliğe gidecek. Onazi ve Kucka’nın millî takımdan sakat dönmesi ve Okay’ın sakatlığındaki belirsizlikle birlikte savunmadaki zafiyetler sebebiyle kadroda değişiklik yaşanacak.  Yanal’ın Kucka’nın yokluğunda orta sahada son maçlarda stoperde oynayan Okay’a, stoperde ise son 3 maçta forma şansı bulamayan Uğur’a görev vermesi bekleniyor. Oyuncularına uyarılarda bulunan Yanal, “Taraftarımıza karşı çok mahcubuz. Akhisar galibiyetiyle gönüllerini alalım” dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...