Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Somali'den çok acı kare

Düzenleyen:
Somali'den çok acı kare

DÜNYA Haberleri

Kardeş Somali'nin başkenti Mogadişu'da meydana gelen terör saldırısı sonucu 180'den fazla kişi hayatını kaybetti. Aşağılık saldırı sonrası AP muhabirinin objektifine takılan bir kare, yaşanan dehşeti bir kez daha ortaya koydu.

Mogadişu'da 180'den fazla insanın ölümüne ve 100'den fazla insanın da yaralanmasına sebep olan bombalı saldırı sonrası güvenlik güçlerinin bölgedeki çalışmaları sürüyor. Arama, kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmalaranın gerçekleştirildiği bölgede Associated Press muhabirinin kamerasına takılan bir an ise dehşetin boyutunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Somali'den çok acı kare

Fotoğrafta bombalı saldırı sonrası hayatını kaybeden bir kişiye ait parçaları karton kutuda taşıyan iki çocuk görülüyor. Bölgedeki AP muhabiri, çocukların bölgede enkaz kaldırma çalışmaları yürüten güvenlik güçleri ve sivillere yardım ettiğini ifade etti.

Mogadişu'daki hain terör saldırısını terör örgütü DEAŞ bağlantılı Eş-Şebab'ın gerçekleştirdiği düşünülüyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...