Tolga Zengin 'Feda' dedi

Tolga Zengin 'Feda' dedi

SPOR Haberleri

Beşiktaş bir süredir peşinden koştuğu milli kaleciyi renklerine bağladı. Tecrübeli eldiven, Trabzon'daki alacaklarından vazgeçerek Kartal'a 'Evet' dedi.

Teknik direktörlüğe Slaven Bilic'i getirdikten sonra transferde harekete geçen Beşiktaş, kalesini çok önemli bir isime teslim ediyor. Siyah-beyazlılar, Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Tolga Zengin'i 2 milyon 750 bin euro bonservis bedeli ile 4 yıllığına kadrosuna kattı. İki kulüp arasında ödeme planları konuşulurken, Trabzonspor'un Tolga Zengin'in bonservisine ödenecek parayı nakit olarak istediği kaydedildi. Milli kalecisinin Beşiktaş'tan yıllık 1 milyon 600 bin euro kazanacağı, Trabzonspor'daki 500 bin euro alacağından ise feragat ettiği belirtildi. Tolga'nın birkaç gün içerisinde Trabzonspor'un Davraz'daki kampından ayrılıp, Beşiktaş'ın kampına katılması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...