Tem'de piknik yolunda kaza, 1 ölü 10 yaralı

/ Kaynak: CHA
Tem'de piknik yolunda kaza, 1 ölü 10 yaralı

YAŞAM Haberleri  / CHA

Eyüp'te pikniğe giden vatandaşların bulunduğu kamyonete özel otomobil arkadan çarptı. Kazada 1 kişi öldü 10 kişide yaralandı.

Eyüp'te pikniğe giden vatandaşların bulunduğu kamyonete özel otomobil arkadan çarptı. Kontrolden çıkan kamyonet bariyerlere çarparak devrildi. Kamyonetin sürücüsü Şahin Uzun (30) olay yerinde hayatını kaybetti. Kamyonette bulunan 10 kişi de yaralandı. nbsp;Kaza, TEM Otoyolu Akşemsettin Viyadüğü üzerinde saat 06.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, pikniğe gitmek için yola çıkan vatandaşların bulunduğu ve Şahin Uzun'un kullandığı 34 AF 2649 plakalı kamyonete, Ankara istikametine ilerlerken plakası alınamayan bir otomobil arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan kamyonet sağa sola yalpalayarak bariyere çarptı. Devrilen kamyonetin sürücüsü Şahin Uzun olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 10 kişi ise ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. nbsp;Kaza sebebiyle TEM Otoyolu'ndaki trafikte aksama yaşandı. Gerekli incelemelerin ardından Uzun'un cenazesi ve kazaya karışan kamyonet olay yerinden kaldırıldı. Kazaya sebep olduğu ileri sürülen otomobilin ise kaçtığı iddia edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...