Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hava üslerinde FETÖ operasyonu

Düzenleyen:
Hava üslerinde FETÖ operasyonu

GÜNDEM Haberleri

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmada FETÖ/PDY terör örgütü ile bağlantısı olduğu iddiası ile 20 astsubay hakkında gözaltı kararı verildi.

Balıkesir merkezli düzenlenen operasyon ile FETÖ/PDY terör örgütü ile bağı olduğu iddiası ile 20 astsubay hakkında gözaltı kararı verildi.Balıkesir Valiliği'nin sitesinden yapılan açıklamada, Balıkesir 9. Ana Jet Üssü'nde görevli 12, diğer hava kuvvetleri komutanlıklarında 8 olmak üzere 20 astsubaya yönelik İzmir, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Ankara, Amasya, Çanakkale, Muş, Batman illerinde operasyon düzenlendi. 10 ilde gerçekleşen operasyonlar neticesinde ilk etapta 9 şüpheli gözaltına alındı. 1 şüphelinin ise yurt dışı görevinde olduğu bildirildi. Şüphelilerin soruşturma kapsamında ankesörlü telefonlar üzerinden örgütün mahrem imamları ile bağlantı kurdukları iddia edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...