8 yılda 260 milyon lira gençlerin cebinde kaldı

- Güncelleme:
8 yılda 260 milyon lira gençlerin cebinde kaldı

Ekonomi Haberleri

Bugüne kadar 600 marka ile iş birliğine giden gnçtrkcll, düzenlediği kampanyalarla üyelerine 260 milyon liralık fırsat sundu.

Turkcell'in ve 6 milyon üyesiyle Türkiye'nin en büyük gençlik kulübü olan gnçtrkcll, 8 yılda 260 milyon liralık fayda sağladı. Bugüne kadar 600 marka ile iş birliğine giden gnçtrkcll üyelerini yaz aylarında da sürprizler bekliyor. Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül, düzenledikleri kampanyaların gençlerde rahatlıkla karşılık bulduğunu belirterek, "Bugüne kadar 'Sayılır mı' kampanyasıyla gençlere 16 milyon TL kazandırdık. 90 tanesi ulusal büyük markalarla olmak üzere 600'ün üzerinde marka ile iş birliğini de hayata geçirdik. Gençler bu marka iş birliklerine 55 milyonun üzerinde katılım sağladı ve 260 milyon TL'yi aşkın fayda elde etti. Daha somut örnekler vermek gerekirse, gnçtrkcll'lilerin bugüne kadar kazandıkları sinema biletlerinin sayısı 15 milyonu buldu, ki bu kadar hediye bilet ile bütün Hollanda'yı sinemaya götürmek mümkün olabilirdi. 20 milyondan fazla kutu kola, 350 bin kahve, 300 bin paket dondurma da gnçtrkcll'lilere armağanımız oldu. Bütün bu sürede gençlerin bedava yediği 8 milyon dilim pizza ise yanyana yerleştirilse 100 futbol sahası büyüklüğüne erişirdi" dedi. Gençlere bir de yaz müjdesi veren Sevilengül, "Gençler yazın fiziksel olarak birbirlerinden uzağa düşüyorlar. Ancak sosyal çevreleriyle bağlantılarını kesintiye uğratmak istemiyorlar. Yeni Tarife Temsilcimiz Direnç de, gençlerin bu taleplerinden yola çıkarak, özellikle bu dönemdeki tüm sosyalleşme ihtiyaçlarını karşılayacak bir paket hazırladı. Üyelerimiz Yaz Paketi ile sadece 15 TL karşılığında 3 ay boyunca geçerli her yöne 5.000 SMS gönderebiliyor; aynı zamanda da Facebook ve Twitter'dan sınırsız olarak yararlanabiliyorlar" diye konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...