Pendik'te 1+1 yalanı

Pendik'te 1+1 yalanı

GÜNDEM Haberleri

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, bazı internet sitelerine de düşen 'Pendik'te 1+1 daire yapmak yasak' başlıklı haberlerin doğru olmadığını söyledi

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, çeşitli gazetelerde yayınlanan ve bazı internet sitelerine de düşen "Pendik'te 1+1 daire yapmak yasak" başlıklı haberlerin doğru olmadığını söyledi. Şahin, daha önce katıldığı televizyon programlarında 1+1 tipindeki dairelerin de yapılması gerektiğini, ancak toplu konutlar için sayısının iyi ayarlanmasının gelecekte yaşanacak problemleri önlemek açısından şart olduğunu söylediğini hatırlatarak, "Pendik'te 1+1 dairelerin yasaklanması söz konusu değildir, yapılan dairelerin sayısının sınırlandırılmasıdır. Bu kararla 120 daire yapılması gereken yere 300 daire yapılmasının önüne geçilmesi amaçlanmaktadır" diye konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...