Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bisikletli gruptan 3. köprü protestosu

/ Kaynak: CHA
Bisikletli gruptan 3. köprü protestosu

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Beşiktaş'ta toplanan bir grup bisikletli, 3. Köprü için günde 10 bin ağacın kesildiğini ileri sürerek bisikletleriyle Garipçe'ye doğru yola çıkarak protestoya başladılar.

Beşiktaş'ta toplanan bir grup bisikletli, 3. Köprü için günde 10 bin ağacın kesildiğini ileri sürerek bisikletleriyle Garipçe'ye doğru yola çıktı. Eylemcilerden Ali Yıldırım, doğaya karşı yapılan katliama karşı boş durmadıklarını göstereceklerini söyledi. nbsp;Sosyal paylaşım siteleri aracılığı ile organize olan bir grup bisikletli, saat 09.30 sıralarında Beşiktaş Meydanı'nda toplandı. 3. Köprü'nün yapımında doğa katliamı yapıldığını öne süren eylemciler, olayı protesto etmek için Beşiktaş'tan Garipçe'ye kadar bisikletle gideceklerini aktardı. Eylemciler, üzerlerine ve bisikletlerine '3. Köprüye Hayır' ve 'Diren Doğa' yazıları astı.Eylem hakkında bilgi veren Ali Yıldırım, ilk olarak birkaç arkadaş bir araya gelerek Garipçe'ye bisikletle gitmeyi planladıkları daha sonra da bunu sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla herkese açtıklarını belirtti. 3. Köprü için günde 10 bin ağacın kesildiğini ileri süren Yıldırım, buna karşı ses çıkartmak amacıyla Beşiktaş'tan Garipçe'ye pedal çevireceklerini dile getirdi. Yıldırım, doğaya karşı yapıldığın iddia ettiği katliama karşı boş durmadıklarını göstereceklerini ifade etti. Sahil yolunu kullanacaklarını aktaran Yıldırım yolda da kendilerine katılacak bisikletlilerin olduğu bilgisini verdi.Ali Yıldırım'ın megafonla anons yaparak bisikletlileri trafiği aksatmayacak şekilde ilerlemeleri yönünde uyardı. Son hazırlıklarını da tamamlayan bisikletli grup Garipçe'ye doğru pedal çevirmeye başladı.


GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...