Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bozdağ: OHAL 3 ay daha uzatıldı

Düzenleyen:
Bozdağ: OHAL 3 ay daha uzatıldı

GÜNDEM Haberleri

Kritik MGK'da OHAL'in uzatılması ve Türk hava sahasının Kuzey Irak'a kapatılması yönünde tavsiye kararı alındı. MGK sonrası Beştepe'de toplanan Bakanlar Kurulu sona erdi. Toplantı sonrası 17:30'da Başbakan Yardımcısı ve Hükûmet Sözcüsü Bekir Bozdağ açıklama yaptı. Bozdağ açıklamasında Bakanlar Kurulu kararı ile OHAL'in 3 ay daha uzaltıldığını ifade etti.

Gündemdeki önemli gelişmelerin gölgesinde toplanan Millî Güvenlik Kurulu, OHAL’in devam etmesi ve Türk hava sahasının IKBY’ne kapatılması konusunda tavsiye kararı aldı. Kritik MGK sonrası Beştepe'de toplanan Bakanlar Kurulu sona erdi. Hükûmet Sözcüsü Bozdağ toplantı sonrası değerlendirmelerde bulundu.

OHAL UZATILDI

Bozdağ açıklamasında, MGK'da alınan tavsiye doğrultusunda Bakanlar Kurulu'nda alınan karar ile OHAL'in 3 ay daha uzatıldığını bildirdi.

KUZEY IRAK'A HAVA SAHASI KAPATILDI

Irak'ta IKBY'deki sözde bağımsızlık referandumu sonrası yükselen tansiyona da değinen Bozdağ, MGK ve Bakanlar Kurulu kararları doğrultusunda sınır kapılarının Bağdat yönetimine devri için çalışmaların başladığını bildirdi. Bozdağ ayrıca, Kuzey Irak'a hava sahasımızın kapatıldığını belirtti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...