Financell ve Paycell şimdi Kuzey Kıbrıs’ta

Düzenleyen:
Financell ve Paycell şimdi  Kuzey Kıbrıs’ta

TEKNOLOJİ Haberleri

Turkcell, ‘Turkcell Finansal Hizmetler’ çatısı altında sunduğu Financell ve Paycell çözümlerini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne taşıdı.

 Turkcell, ‘Turkcell Finansal Hizmetler’ çatısı altında sunduğu Financell ve Paycell çözümlerini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne taşıdı. Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterileri bundan böyle Financell ile 12, 24 ve 36 ay taksit seçeneklerinin yanı sıra dilerse bedelin bir kısmını peşin, kalan kısmını taksitlendirerek ödeme yapabilecek. Bugüne dek teknolojik ürünlere ulaşımda 3 milyonu aşkın kişiye 6 milyar TL’den fazla finansman desteği sağladıklarını belirten Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu “Müşterilerimizin finansal işlemlerinde hayatlarını kolaylaştırmak ve ihtiyaç duydukları en uygun cihaza kendi bütçesine en uygun ödeme seçenekleriyle sahip olabilmelerini sağlamak için çalışıyoruz” dedi. 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...