Kemal Kılıçdaroğlu, Gezi Parkı'nda

/ Kaynak: CHA
- Güncelleme:
Kemal Kılıçdaroğlu, Gezi Parkı'nda

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gezi Parkı'nı gezdi. Kılıçdaroğlu güvenlik önlemi alan polislerle konuşup, tokalaştı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gezi Parkı'nı gezdi. Güvenlik önlemi alan polislerle konuşup, tokalaşan Kılıçdaroğlu, "Park açılmalı. Özgürce gezebilmeli. Burada yapılaşmaya izin verilmemeli. Yargının verdiği karar çok önemli. Bir park insanlara yasaklanamaz. Parkı güzel buldum. Daha önce de gelmiştim. Parkta polisler var. İnsanların gezmediği bir park olur mu? Adına niye Gezi Parkı diyoruz. Devletin izniyle gezilecek. Devletin izniyle yasaklanacak? Böyle bir şey olur mu? Bu park doğa ve insanlar için. Parkı gezince İstanbullunun verdiği tepkinin ne kadar yerinde olduğunu görüyorsunuz." dedi. nbsp;Gezi Parkı'ndaki çalışmaları beğendiğini anlatan Kılıçdaroğlu, parkın yeniden açılması gerektiğini sözlerine ekledi.


GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...