Dolar ne kadar, kaç lira? (17 Ekim dolar - euro fiyatları)

Düzenleyen:
Dolar ne kadar, kaç lira? (17 Ekim dolar - euro fiyatları)

Ekonomi Haberleri

Serbest piyasada dolar ve euro ne kadar? Dolar ve euro'da son durum ne? Dolar ve euro kaç liradan işlem görüyor? (17 Ekim 2017 dolar ve euro fiyatları) gibi soruların cevabını haberimizde yer almaktadır.

ABD Başkanı Donald Trump'ın Fed Başkanlığı görevi için John Taylor'ı düşündüğü yönündeki haberler dışarıda doları yükseltirken, içeride sakin seyir sürüyor. Dolar/TL güne 3,65 civarında başladı.Küresel piyasalarda gözler ABD Başkanı Donald Trump'ın Fed başkan adaylarıyla yaptığı görüşmelere çevrildi

.Trump'ın para politikasını sıkılaştırma yanlısı olarak görülen Stanford ekonomisti John Taylor'ın Fed başkanı olmasına sıcak baktığını gösteren bir haberin ardından dolar küresel olarak değerlenirken; dolar/TL bu sabah 3,65 civarında işlemlere başladı.Euro/TL ise 4,320 seviyesinde bulunuyor.Yurtiçinde bugün açıklanacak önemli bir veri bulunmazken, saat 11.30'da İngiltere'de TÜFE, saat 12.00'de Almanya ZEW eğilim endeksi, saat 13.00'te euro bölgesi enflasyonu, saat 16.15'te ABD sanayi üretimi ve kapasite kullanımı verileri açıklanacak..

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...