Bursaspor Debaka'nın peşinde

Bursaspor Debaka'nın peşinde

SPOR Haberleri

Nijeryalı yıldız futbolcu Taye Taiwo'yu kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Bursaspor'un Mohamed Debeka'yı istediği ortaya çıktı.

Son olarak Nijeryalı yıldız Taye Taiwo'yu renklerine bağlayan Bursaspor, transfer çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Cezayir basını, yeşil beyazlı kulübün Cezayir Ligi takımlarından JSM Bejaia'da forma giyen 21 yaşındaki Mohamed Debeka'yı transfer edeceğini duyurdu. Cezayir basınına konuşan ve Bursaspor'un kendisini istediğini belirten genç forvet, "Menajerim Bursaspor'un beni ciddi bir şekilde istediğini söyledi. Katar'dan ve daha bir çok takımdan da teklifler geliyormuş. Bu hafta içinde menajerimle tekrar bir araya gelip karar vereceğiz" ifadelerini kullandı. Mohamed Debeka, ayrıca kulübüyle yaptığı sözleşme gereği, Cezayir dışındaki bir takıma transfer olması durumunda kendisini alan kulübün bonservis bedeli ödemeyeceğini de belirtti. Genç oyuncu bu yüzden en iyi kararı almak için menajeriyle bu hafta içi detaylı bir görüşme yapacağını belirterek sözlerini sonlandırdı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...