Dalgalar cesedini 6 gün sonra verdi

/ Kaynak: İHA
Dalgalar cesedini 6 gün sonra verdi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ankara'dan Bartın'ın Amasra ilçesine balık tutmak ve gezmek için gelerek dev dalgalara kapılan gencin cesedine 6 gün sonra ulaşıldı.

Ankara'dan Bartın'ın Amasra ilçesine balık tutmak ve gezmek için gelerek dev dalgalara kapılan gencin cesedine 6 günsonra ulaşıldı. nbsp;Geçen hafta Ankara'dan Amasra'ya balık tutmak ve gezmek için gelen gelen 2 arkadaştan Ercan Yollu ve Kadir Göktaş serinlemek için çıktıkları mendireğin üzerinde dalgalara kapılarak kaybolmuşlardı. 2 arkadaştan Kadir Göktaş'ın cesedi olaydan 4 gün sonra yapılan arama çalışmaları sonucu mendirekteki beton blokların arasında bulunmuştu. Sabah saat 08.30 civarı Sahil Güvenlik Amasra Grup Komutanlığı'na bağlı dalgıçlar tarafından devam eden arama çalışmaları neticesi Ercan Yollu'nun cesedi yine dalgakıranların arasında bulundu. Yollu'nun cesedi olay yerinde yapılan ilk incelemenin ardından Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği belirtildi.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...