Başpehlivanlık'ta ilk finalist Ali Gürbüz oldu

/ Kaynak: CHA
Başpehlivanlık'ta ilk finalist Ali Gürbüz oldu

SPOR Haberleri  / CHA

652. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivanlık yarı finalinin ilk mücadelesini son iki yılın başpehlivanı Ali Gürbüz kazandı.

652. Tarihi Kırkpınar Yağlı GüreşleriBaşpehlivanlık yarı finalinin ilk mücadelesini son iki yılın başpehlivanı Ali Gürbüz, yine Antalya Bölgesi pehlivanlarından Orhan Okulu'yu safdışı bırakarak kazandı. nbsp;Üç Antalyalı bir de Ordulu pehlivanın mücadele ettiği başpehlivanlık güreşlerinde son iki yılın başpehlivanı Antalyalı Ali Gürbüz, yine Antalyalı Orhan Okulu'yu yaklaşık 10 dakika süren mücadele sonunda yenerek finale adını yazdırdı. nbsp;Yarı finalin diğer eşleşmesinde ise son iki yıldır final güreşen ve Ali Gürbüz'e kaybeden Ordulu Recep Kara ile Antalya Bölgesi'nden İsmail Balaban'ın mücadelesi devam ediyor. nbsp;Edirne Sarayiçi'nde iki gündür devam eden ve bugün yapılacak final maçlarıyla sona erecek olan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanlık müsabakalarında, geçen yılın başaltı birincisi Orhan Okulu ile başaltı üçüncüsü İsmail Balaban'ın yarı final güreşmesi otoriteler tarafından takdirle karşılandı. İki güreşçinin de Antalya Bölgesi'nden çıkması ise yağlı güreşin beşiği Antalya sözünü perçinlemiş oldu.

SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...