Vali Mutlu Gezi Parkı'nın ne zaman açılacağını açıkladı

/ Kaynak: CHA
Vali Mutlu Gezi Parkı'nın ne zaman açılacağını açıkladı

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Vali Mutlu, Gezi Parkı'nın yarın açılacağını söyledi. Mutlu, dün Taksim'de yaşanan olaylarda 30 dan fazla kişini gözaltına alındığını da bildirdi.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Gezi Parkı'nın yarın açılacağını söyledi. Mutlu, dün Taksim'de yaşanan olaylarla ilgili de 30'un üzerinde kişinin gözaltına alındığı bilgisini verdi. nbsp;Beyazıt Meydanı'ndaki 32. Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı açılışına katılan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, gazetecilerin Gezi Parkı'na ilişkin sorularını cevaplandırdı. Gezi Parkı'nın her halükarda yarın açılacağını belirten Mutlu, "Tamamlanması gereken bazı hususların giderilmesi iletildi. Bugün eksiklikler giderilecek. İnşallah gece gündüz 24 saat bütün İstanbulluların hizmetine açılmış olacak." diye konuştu. Mutlu, dün Taksim'de yaşanan olaylara ilişkin de 30'dan fazla kişinin gözaltına alındığını belirtti.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...