Dışişleri kaynakları: Görüşme olumlu geçti

Düzenleyen:
Dışişleri kaynakları: Görüşme olumlu geçti

GÜNDEM Haberleri

Dışişleri kaynakları, ABD ile yaşanan vize krizine ilişkin heyetler arasında gerçekleştirilen görüşmelerin krizin çözülmesi yönünde olumlu geçtiğini kaydetti.

Türkiye ile ABD arasında vize işlemlerinin karşılıklı olarak askıya alınmasının ardından krizin çözümüne yönelik iki ülkenin diplomatik heyetleri arasında Dışişleri Bakanlığında sabah saatlerinde başlayan görüşme sona erdi. 

Dışişleri kaynaklarından alınan bilgiye göre; Türkiye ile ABD arasında vize işlemlerinin karşılıklı olarak askıya alınmasının ardından krizin çözümüne yönelik yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği belirtildi. 

Vize krizine dair görüşmelerle ilgili konuşan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "ABD ile vize krizi konusunda görüşmeler devam ediyor, iyi bir noktaya doğru gidiliyor, detaylar birkaç gün içinde netleşecek." açıklamasında bulunmuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...