Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Palalı saldırganlar serbest bırakıldı

/ Kaynak: AA
Palalı saldırganlar serbest bırakıldı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Taksim'de izinsiz gösteri yapan gruptakilere, pala ve satırla saldırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 4 kişi mahkemece serbest bırakıldı.

Taksim'de izinsiz gösteri yapan gruptakilere, pala ve satırla saldırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 4 kişi mahkemece serbest bırakıldı. nbsp;Taksim'de dün İstiklal Caddesi'nin girişini kapatan ve polisin nbsp;uyarılarına rağmen dağılmayan göstericilere, Talimhane civarında pala ve döner nbsp;bıçaklarıyla saldırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 4 kişi, İstanbul Asayiş nbsp;Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. nbsp;Savcılıktaki sorgularının ardından tutuklanmaları istemiyle mahkemeye nbsp;sevk edilen 4 kişi, serbest bırakıldı. nbsp;Şüphelilerin, Talimhane'de esnaf olduklarını ve olaylar nedeniyle nbsp;haftalardır işlerinin iyi gitmediğini, bu nedenle göstericilere saldırdıklarını nbsp;ifade ettikleri öğrenildi.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...