Sivok şampiyonluk için ümitli

/ Kaynak: İHA
Sivok şampiyonluk için ümitli

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Tomas Sivok, bu sene şampiyonluktan çok ümitli olduklarını söyledi.

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Tomas Sivok, bu sene şampiyonluktan çok ümitli olduklarını söyledi. Yeni sezon hazırlıklarını Almanya'da sürdüren Beşiktaş'ın futbolcuları Sivok ve Holosko basın mensuplarının sorularını cevapladı. nbsp;Yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak iyi bir uyum yakaladıklarını vurgulayan Holosko, "İyi şartlar içinde çalışıyoruz. Başarılı bir ekiple çalışıyoruz. Uyum sağladık. Yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular olarak uyum içinde hareket ediyoruz. İnanıyorum ki iyi bir sezon geçireceğiz" dedi. nbsp;Geçen sezon 12 gol attığını hatırlatan Holosko, "Kötü bir performans değil ama bu sezon üzerine çıkmak istiyorum. Geçtiğimiz sezon ikinci devre üzücü şekilde kaybettiğimiz maçlar oldu. Kadro yeterince geniş değildi. Bu sene bunu yaşamayacağız. Sezonun sonuna kadar şampiyonluğu kovalayacağız" diye konuştu.
Gökhan Töre'yi Chelsea'de bulunduğu dönemden beri takip ettiğini belirten Holosko, "Çok başarılı bir oyuncu. Takımımızı güçlendirecek bir transfer oldu. Bunu da antrenmanlardaki performansıyla hemen kanıtladı" ifadelerini kullandı.
"BU SENE ŞAMPİYONLUKTAN ÜMİTLİYİM"
Basın mensuplarının sorularını cevaplayan tecrübeli savunma oyuncusu Sivok, güçlü bir kadroya sahip olduklarını ve bu sezon şampiyonluk için ümitli olduğunu belirterek, "Henüz her şeyin başındayız. Yeni bir yapılanma yaşıyoruz. Kondisyon yüklemesine geçmiş değiliz. Nasıl bir taktikle oynayacağımızı yeni öğreniyoruz. Zor bir sezon bizi bekliyor. Evimizde olmayacağız. Geçen sezon ki oyunumuzun üzerine koyacağımızı düşünüyorum. Bu sene şampiyonluktan ümitliyim" dedi.
Bu takım geçen sene oluşturuldu ve oyuncular korunduğunu belirten Sivok, "Şimdi kadromuz genişliyor. Pas oyunu oynayabileceğimizi gösterdik. Taktik ve organizasyonda geçen sezon sorunlar yaşadık. Doğru yapılanlar işlerin rayında olduğunu gösteriyor. Bu doğru yapılanlar bozulmazsa üç sene içinde şampiyonluğun geleceğine inanıyorum" diye konuştu.
Yeni gelen isimler kaliteli oldukları için geldiklerini belirten Çek futbolcu, "Geçen sezon çok gol yememizin sebebi takım savunmasında yapılan hatalardı. Dengesiz oynuyorduk. İzlemesi zevkli maçlar oynadık ama takım savunmasında çok hata yaptık. Önümüzde beş hafta var bu tarz sorunlarımızı çözeceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...