Erdoğan on binlerce gurbetçiye seslendi, darbecileri lanetledi

Erdoğan on binlerce gurbetçiye seslendi, darbecileri lanetledi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Avrupa'nın farklı ülkelerinden Almanya'ya gelen yaklaşık 50 bin kişi, Başbakan Erdoğan'a destek için "Demokrasiye Saygı Mitingi"nde buluştu.

Avrupa'nın farklı ülkelerinden Almanya'ya gelen yaklaşık 50 bin kişi, Başbakan Erdoğan'a destek için "Demokrasiye Saygı Mitingi"nde buluştu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, video konferans bağlantısı ile Düsseldorf mitingine katılan on binlerce kişiye hitap etti. Erdoğan, Mısır'daki gelişmelere ilişkin, "Şunu unutmayın, biz darbelerle gelen yönetimlere eyvallah edemeyiz. Şunu unutmayın, biz halkın iradesine saygı duymayanlara saygı duyamayız. Çünkü biz Türkiyemiz'de bunun bedelini çok ödedik. Mısır'daki kardeşlerimizin de aynı bedeli ödemesini istemiyoruz" dedi.
Erdoğan, "Bizim Mısır halkına karşı sevgimiz sonsuzdur, sınırsızdır. Şu andaki sorun, darbe yönetimiyledir ve darbe yönetiminin yanında olanlar varsa şüphesiz ki bizim de onlarla demokrasi anlayışımızda farklılığımız olduğu çok açıktır" diye konuştu.
Metro hattı açılışı
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bağcılar Meydanı'nda, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin, Esenler Otogar-Bağcılar-Mahmutbey-Olimpiyatköy- Başakşehir Metro Hattı'nın açılışında yaptığı konuşmada da "Yeni metro hattımızla birlikte, Esenler Otogarı'ndan metroya binen bir vatandaşımız 10 dakikada Bağcılar Kirazlı'da olacak. Başakşehir-Otogar arası 30 dakikada kat edilecek. Bağcılar ile Olimpiyat Köyü arası 16 dakikaya, Bağcılar-Başakşehir arasındaki yolculuk süresi ise 20 dakikaya inecek" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...