Taksim'deki palalı saldırganlar serbest bırakıldı

Taksim'deki palalı saldırganlar serbest bırakıldı

GÜNDEM Haberleri

Taksim'de dün Gezi Parkı protestoları sırasında polisten kaçanlara palayla saldırırken görüntülenen dört zanlı serbest bırakıldı.

Taksim'de dün Gezi Parkı protestoları sırasında polisten kaçanlara palayla saldırırken görüntülenen dört zanlı serbest bırakıldı. Talimhane'de gözaltına alınan ve esnaf olduğu belirtilen zanlılar, savcılık sorgularının ardından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, bu kişilerin serbest bırakılmasına karar verdi. Zanlılar protestolar nedeniyle zarara uğradıklarını, borçlarını ödeyemediklerini ve sinirlerine hakim olamadıkları için kalabalığa saldırdıklarını söyledi. Görüntüler sosyal medyada büyük tepki toplamış, bir kadına palayla vuran ve sırtını tekmeleyen zanlı S.Ç'ye ait olduğu öne sürülen kimlik bilgileri ve adres Twitter'da yayımlanarak polise çağrı yapılmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...