Mısır'da son dakika, Mursi destekçileri yürüyüşe geçti

/ Kaynak: AA
Mısır'da son dakika, Mursi destekçileri yürüyüşe geçti

DÜNYA Haberleri  / AA

Mısır'da askeri darbe ile görevinden uzaklaştırılan seçilmiş ilk cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'ye destek veren göstericiler, Cumhuriyet Muhafızları Karargahı'na doğru yürüyüşe geçti.

Mısır'da askeri darbe ile görevinden uzaklaştırılan seçilmiş ilk cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'ye destek veren göstericiler, Cumhuriyet Muhafızları Karargahı'na doğru yürüyüşe geçti. Mısır'da askeri darbe ile görevinden uzaklaştırılan Mısır'ın seçilmiş ilk cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'ye destek veren göstericiler, Cumhuriyet Muhafızları Karargahı'na doğru yürüyüşe geçti. Mursi'ye destek için başkent Kahire'deki Rabiatu'l-Adeviyye Meydanı'nda toplanan göstericiler, Mursi'nin gözetim altında tutulduğu öne sürülen Cumhuriyet Muhafızları Karargahı'na doğru yürümeye başladı. Müslüman Kardeşler Teşkilatı'nın (İhvan) çağrısıyla düzenlenen yürüyüşe katılanlar, Mursi posterleri ile Mısır bayrakları taşıyor. Yürüyüşe Mursi'ye destek veren sanatçılar ve sporcular da katılıyor.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...